Jeg elsker å gå langrenn i løypene rundt der jeg bor. Dette er en fantastisk treningsform som gir effekt for hele kroppen. I dag var jeg på årets første skitur i skogen.

Det er alltid deilig å spenne på seg skiene, og gjøre seg klar til en ny økt på ski. Når jeg kjenner kulda på kroppen og presser meg selv så vet jeg at jeg kommer til å være i god form innen kort tid.

Vakker natur
Noe av det beste med å komme seg ut på ski er den vakre naturen som man har på alle sider. Her kan man få mange fantastiske opplevelser bare ved å se rundt seg. Snødekkete graner og isbelagte innsjøer kan vært en glimrende synsopplevelser. Jeg liker også å ta med termosen for så å slå meg ned et sted, og drikke kaffe mens jeg observerer omgivelsene rundt meg. Dagens tur var en virkelig opplevelse, og jeg stresset absolutt ikke med å komme meg hjem.

Langrenn er en treningsform som virkelig har god effekt på formen. Det er først og fremst en utholdenhetsidrett der man gjennomfører mye mengdetrening. Dette gjør at jeg kommer meg ut oftere, og får svært mange gode opplevelser.

Jeg har planer om mange skiturer gjennom hele sesongen. Om noen har lyst å komme i bedre form så bør de gripe sjansen til å gå på ski. Dette er en mulighet som vi har her til lands som ikke eksisterer over hele verden. Vi nordmenn er heldige som kan gå på ski i så mange måneder hvert år.