Det var en stund siden jeg skrev nå, og sommeren har allerede passert. Peace and Love var en veldig god konsert, og jeg kunne se nesten alle de bandene som jeg hadde skrevet at jeg ønsket å se på. De hadde en virkelig god app til telefonen i år som gjorde det mulig å sette i orden sin egen plan, men dessverre krasjet et par konserter med hverandre slik at jeg rett og slett måtte til å prioritere.

 
For litt over en uke siden var jeg i Halden og så et band som heter Bob Hund (Mange av dere vet sikkert hva band jeg snakker om). Det var en spennende tur som var ganske berørt av den togstreik vi har hatt i dette landet. Det endte opp med en taxi-tur på over 1000 kroner. Ikke så veldig moro kanskje.

 
Heldig å ha slektninger spredt i landet
Som dere vet har vi hatt denne togstreik i landet som har forårsaket problemer for mange reisende. Vi var en av dem som ble ganske påvirket når vi skulle ta oss til Halden. Det var mange endringer med busser for å komme frem og for den siste delen var det ingen annen mulighet enn å ta en taxi, som kostetoss over 1000 kroner. Det stakk ganske mye i lommeboken .
Men da vi kom frem så vi hadde vi en soveplass med min fetter som bor i Halden. Det er virkelig heldig å ha slektninger spredt i ulike deler av landet, ikke sant? Hun hadde forberedt et gjesterom for oss med to nye sovesofaer hun nettopp hadde kjøpt hjem. De var veldig hyggelig, og veldig behagelig å sove i, så jeg tenker på å gå ut på www.trademax.no og orden en slik hjem til meg selv.
Vi hadde dette virkelig komfortabel med min fetter, og vi ble servert både middag og frokost som var hyggelig. Konserten på Brygga Kultursal var veldig bra, og vi var fornøyd med konserten og turen selv om det rotet litt med transporten.

Sjekk ut denne videoen som er deres offisielle tour klipp.


Bare uker å gå før advent
Tiden går så fort akkurat nå. Jeg følger presidentvalget i USA på nyhetene nesten hver dag, og synes det er like mye skummelt som det er fascinerende. På en måte så vil jeg bare at det skal være over nå, for dette nervøsitet er fryktelig. Det er bare noen få uker igjen før første advent og da er det jul og nyttår. Hva skjedde med tiden?