Jeg har slitt tungt på trening hele den siste uka. Dette har skjedd uten at jeg har klart å finne ut hvorfor problemene har oppstått.

Noen ganger er det vanskelig å holde fremgangen ved like. Jeg håper virkelig at formen tar seg opp igjen så snart som mulig.

Utmattet av ingenting
Det virket som alt gikk greit etter en hard omgang med trening forrige fredag. Kroppen responderte bra, og jeg merket tydelig fremgang i alle øvelsene. Når jeg startet opp igjen på mandag så ble jeg likevel utmattet av absolutt alt jeg foretok meg. Det var den samme effekten både med styrketreningen og kondisjonsøkten. Når jeg syklet på ergometersykkelen måtte jeg rett og slett stoppe etter bare fem minutter med oppvarming. Alt ble liksom for hardt uansett hvor rolig tempo jeg opererte med. Dette mønsteret har fortsatt å være der hver dag gjennom hele denne uka, og det helt uten at jeg kan forstå hvorfor. Jeg har ikke gjort noe annerledes enn tidligere, og hadde derfor regnet med at jeg hadde vanlig kapasitet.

Frustrerende situasjon
Det sier seg selv at man blir veldig frustrert og oppgitt når man får så stor motgang. Selv har jeg forsøkt etter beste evne å se positivt på situasjonen. Det er likevel ikke enkelt å klare når man nærmest må bæres ut av helsestudioet etter endt treningsøkt. Da gir man litt opp og mister troa på det man driver med.

Likevel velger jeg å krysse fingerer for at ting skal ordne seg snart. Jeg skal ha treningsfri i et par dager nå før jeg starter opp igjen i neste uke. Om jeg er heldig så vil formen da være tilbake, og kroppen fullstendig restituert.