Nå har jeg feiret klart bursdagen min for i år. Det var en virkelig flott helg med venner og familie, og dere skal ha en stor takk for alt, spesielt alle gavene. Jeg føler meg virkelig bortskjemt, men samtidig takknemlig fordi jeg har virkelig fått ting som jeg ønsket, og sånn som jeg trengte til hjemmet mitt.

Billetter til Peace and Love festivalen i Sverige
Jeg skal på festival i sommer, kan du forstå? Jeg har lenge ønsket å gå på Peace and Love Festival i Borlänge, i Sverige men har egentlig ikke vært i stand til å ha råd til det. Nå hadde mine venner part for en billett og reise for meg, så om et par dager reiser jeg 🙂 Mamma hadde tydeligvis snakket med sjefen min også å sørge for at jeg kunne få fri fra jobb, så alt har vært en overraskelse. Jeg er fortsatt helt sjokkert. Det skal blir så gøy!

Av familien fikk jeg veldig mye møbler og slikt. Pappa hadde kjøpt et utebord som jeg har ønsket meg, så nå er det endelig her hjemme! Jeg fant den perfekte utebordet da jeg var ute på http://www.chilli.no og kikket rundt for noen uker siden. Jeg viste min far det, og nå kom han med det til min bursdag. Min kjære, fantastiske far!

Da gjenstår det bare for meg å pakke en reiseveske før min tur til Sverige nå. Jeg har allerede et telt så det må jeg i hvert fall ikke kjøpe i år. I de verste tilfellene har jeg faktisk en gammel klassekamerat som flyttet til Sverige også, og hun bor et sted i nærheten der. I Mora, tror jeg.

Mange bra band som skal spille på festivalen
Jeg har lastet ned deres app til telefonen min, som man kunne lage sin egen spilleplan i. Jeg satte oppe i går og planlagt med det for en stund, men det er vanskelig. Noen ganger kolliderer det med hverandre slik at du må velge mellom to gode spiller 🙁 Noen som jeg har besluttet at jeg vil se er:

  • Adora Eye
  • Astroh
  • Stebers
  • Rotten Mind
  • Jerry Willians
  • Belle Roscoe
  • Satan takes a holiday
  • Suicide
  • The Hawkins
  • Backyard Babies

Kjenner jeg noen som også vil gå dit som ønsker å gå sammen med meg? Jeg klarer meg utmerket selv, men det er alltid gøy å ha selskap. Selv om du som regel alltid møte noen som du kan holde tritt med 🙂