Få band var viktigere i ungdommen enn Metallica. Jeg var nærmest avhengig av musikken deres, og lyttet til den hver dag. I går fant jeg igjen alle de gamle albumene på loftet.

Det var veldig kjekt å bli minnet på noe som skaper så mange gode minner som Metallica. Derfor var det flaks at jeg plutselig så alle platene ligge i en krok.

Rett frem med LP-spilleren
Med en gang jeg hadde fått ned platene fra loftet så hentet jeg frem LP-spilleren. Jeg ble sittende lenge å spille av lydspor fra mange forskjellige album. Det var utrolig forfriskende å høre litt ekte hard rock igjen. Det minnet meg om alle de gode stundene jeg tilbringte med dette bandet. Når jeg var lei meg så var det alltid de jeg skrudde på. Hver gang ble det litt bedre av å høre på Metallica.

Resten av samlingen
Etterpå hentet jeg hele samlingen av LP-plater ned i stua. Denne omfatter over 300 album fra forskjellige band som jeg hørte på i ung alder. Her var det virkelig mye å lytte til. Mange av LP-ene hadde jeg helt glemt at jeg noen gang hadde hørt på. Her var det alt fra skikkelig god kvalitet til “guilty pleasures”.

Platesamlingen hadde jeg glemt helt bort i årenes lange løp. Det er godt at man noen ganger finner slike klenodium fra fortiden. Planen er å ta i bruk LP-spilleren mye oftere fremover.