Det har vært en flott sommer i år, og ikke bare har været vært perfekt, men det har vært mange flotte musikalske tilstelninger. I sommer slapp til og med ingen ringere enn Iron Maiden et nytt album. For alle som er glad i litt røffere rock og metal, er jo Iron Maiden å regne som gudfaren. De har vært utrolig viktig for sjangeren og er blant mine favorittband. Jeg har hørt at Absinth også hører mye på Iron Maiden, og ærlig talt, hvem gjør vel ikke det? Det rykker og napper nok i foten på de fleste når tonene fra ”Run to the hills”  kommer fra høytaleren og Bruce Dickinson sin stemme runger ut i velkjent stil.

Selve albumet fikk litt ulik mottagelse, men jeg personlig synes det var et riktig så bra album. Kanskje ikke helt på høyde med de tidligere utgivelsene, men de er såpass gode at de vanskelig kan konkurreres med. Alt i alt veldig gøy å høre at det fortsatt er fart i ”gamlekara” og håper inderlig at jeg kan få kommet meg på konsert med de en gang. Kanskje kommer de til Norge og får Absinth til å åpne for de? Det hadde vært helt spektakulært!

Nytt bad

Nå når jeg har hatt litt fri i sommer har det gått en del tid på oppussing hjemme, og mer spesifikt er det baderommet som har fått seg en skikkelig oppfriskning. Det behøvdes virkelig for leiligheten er gammel, og det har ikke blitt gjort noe her på flere tiår. Det har vært litt ”bestemorspreg” på interiøret og veggene, så alt det rev jeg ned og har lagt inn nye fliser og spotter i taket. Jeg klarte ikke å gjøre alt selv som jeg hadde planer om, og måtte leie inn fagfolk for enkelte ting. Så hele prosjektet ble litt dyrere enn jeg først hadde tenkt, men jeg tenkte det var greit å gjøre alt skikkelig med en gang. Da har jeg tryggheten av at profesjonelle har gjort jobben på en optimal måte, og jeg trenger ikke bekymre meg for at jeg har glemt noe eller ikke gjort ting tilstrekkelig bra.

Det beste med det nye badet mitt er den nye dusjen jeg har lagt inn. Dette er dusjhjørnet fra Bygghjemme jeg valgte. Er storfornøyd med hvordan det hele er blitt seendes ut, og det er faktisk ikke noe jeg ville endret på badet mitt nå. Det er akkurat slike jeg ønsker det.

Pusse opp soverommet

Som det alltid skjer er det mye nye impulser og tanker som kommer når man setter i gang og pusser opp et rom. Slik var det for meg også, og tankene har svirret rundt hva jeg kan gjøre med soverommet mitt. Det er på lik linje med badet ikke blitt gjort noe med siden bygget ble reist, og trenger også en oppfriskning etter hvert. Det blir en enklere jobb enn på badet da jeg kun tenker å male vegger og tak, samt kjøpe inn nytt møblement. Det er jo overraskende dyrt for en ny seng, så her må jeg gjerne spare litt penger før jeg kan gå til innkjøpet. Men malingen tenker jeg å kjøpe i helgen, og sette i gang så raskt som mulig. Det gjelder nemlig å kjøre på så godt man kan når motivasjonen er så stor som den er!