sentrumsceneDa jeg fant ut at Absinth skulle spille på Sentrum Scene i Oslo så var planene lagt med det samme. Jeg skulle ha billetter om jeg så skulle sitte i kø i flere dager utenfor billettkontoret.

Heldigvis var det ikke så vanskelig å få tak i billetter siden man kunne kjøpe på nett. Jeg fikk derfor raskt bestilt billett til konserten.

Absinth er uten tvil mitt store favorittband, og jeg har fulgt dem i mange år. De spiller ekte metall på en måte som appellerer til mange mennesker i dagens samfunn. Det er noe rått og litt gammeldags over dem som tilfører dagens musikkverdenen noe som er mangelvare. I jungelen av glattbarbert pop har Absinth klart å slå seg opp som et alternativ til den kjedelige listemusikken. Det er deilig å høre et band som spiller med ekte instrumenter, og helt uten singback eller playback.

Det var kamp om billettene og konserten ble solgt ut etter en time. Heldigvis hatt jeg satt meg i nettkø lenge før salget startet. Det var derfor rimelig enkelt å gå inn, og få kjøpt de beste billettene som var tilgjengelige. Det ble sitteplasser i VIP-avdelingen med fantastisk utsikt til scenen. Dette ble ikke billig, men det er noe med å bruke litt penger på å få det lille ekstra.

Jeg gleder meg som en unge til å dra på konserten. Nå er det bare to uker til det braker løs på Sentrum Scene med Absinth. Jeg kan nesten ikke vente på at tiden skal gå frem til favorittbandet skal spille.