img alt = ALKO EKI 2200/40 motorsagVåren nærmer seg virkelig nå, og jeg har begynt å klargjøre meg til en flott sommer. For meg betyr det arbeid ute i hagen. For å få noen ekstra timer med sol har jeg valgt å rydde vekk en god del trær som har skygget for kveldssolen. For å hjelpe meg med den prosessen gikk jeg til innkjøp av en ny motorsag, og endte med en ALKO EKI 2200/40 motorsag. Den har jeg vært meget fornøyd med og gjorde jobben med ryddingen av trærne mye lettere enn jeg trodde. Men en god treningsøkt var det uansett!

Prøvd meg på volleyball
I tillegg til den vanlige treningen jeg gjør, ble jeg tidligere i uken invitert med til å prøve ut volleyball. Det er er av de få sportene jeg ikke har så mye kjennskap til, så jeg var veldig spent på hvordan det kom til å gå. Men jeg ble positivt overrasket, og hadde det kjempegøy i de to timene økten varte. Det som er gøy med ballspill er at det nesten ikke føles som trening i det hele tatt, man blir så opptatt av spillet. Men jeg var absolutt sliten etter vi var ferdig, og når jeg kom hjem var det ikke mer enn en rask matbit før jeg hoppet rett til sengs. De jeg spilte med trener en gang i uken, og spiller av og til kamper i helgen. Så satser på at jeg kan bli med noen flere ganger, og kanskje etter hvert får jeg muligheten til å bli med i en kamp også.