Bild fra Bygghjemme

Bild fra Bygghjemme

I dag fikk vi endelig satt på plass den nye ytterdøren. Nytt design gjør at inngangspartiet skinner som aldri før.

Det er et fagert syn som møter de som ringer på hos oss. Vi har nemlig kjøpt en ytterdør som jeg aldri har sett sidestykke til.

Godt kjøp på nett
Denne gangen endte jeg opp med å bestille døren på nettbutikken Bygghjemme.no. Dette var en svært positivt opplevelse som har overbevist meg om at alt bør kjøpes på nett. Dører er ikke noe unntak fra den nærmest komplette regelen om at det alltid er rimeligst å kjøpe noe gjennom internett. På nettbutikken fant jeg et stort utvalg dører til lave priser. Heldigvis hadde de mange forskjellige design og modeller som man kunne velge mellom. Til slutt fant jeg den døren jeg ville ha, og bestilte den rett hjem. Det tok ikke lang tid før jeg fikk den nye ytterdøren levert til boligen. Hele prosessen var veldig enkel og effektiv.

Perfekt resultat
Jeg ble så ivrig at jeg satte i gang med å sette inn døren med en gang den ankom. Heldigvis ble det raskt klart at jeg hadde truffet med modellen. Døren passet nemlig perfekt inn med resten av inngangspartiet, og gav det i tillegg en helt ny dimensjon.

Det er herlig at alt er så enkelt å ordne på nett. Tidligere har jeg gått i butikk etter butikk for å finne det jeg har vært på jakt etter. Nå kan alt ordnes ved hjelp av noen tastetrykk på datamaskinen. Det beste av alt er at man kan få levert det man handler. Jeg opplevde det hele som en stor positiv overraskelse.