TV2 melder om at Kjetil Jansrud allerede har kjørt inn premiepenger i millionklassen i årets verdenscup. Dette er godt nytt, og vel fortjent for en som har slitt i mange år.

Kjetil Jansrud har ikke alltid hatt like stor suksess i alpinbakken. Dette har heldigvis bedret seg etter at han ble olympisk mester tidligere i år.

Mye penger
I det siste har han vunnet flere prestisjetunge konkurranser i verdenscupen. Selv sier han at han ikke tenker på pengene som en motivasjonsfaktor. For publikum er det likevel svært gledelig å se at han endelig får betalt for mange års knallhard trening. Jansrud har ikke fått noe gratis i karrieren, og hatt mange utfordringer underveis. Det er gøy å se at det lønner seg å aldri gi opp når man jobber for sine mål. Kjetil Jansrud har hele veien vist en unik evne til å kjempe for det han tror på. Derfor er det svært hyggelig at et millionbeløp er på vei i hans retning.

Lovende start
Den norske alpinisten har helt klart hatt en svært imponerende start på sesongen. Selv krysser jeg fingrene for at formen skal holde seg på topp gjennom hele sesongen. Er det noen som fortjener å vinne verdenscupen så er det Kjetil Jansrud. Det blir spennende å følge med på hvordan det går med han i de kommende rennene. Det er uten tvil han som må levere varene når Aksel Lund Svindal er langtidsskadet. Dette er en ny rolle for Jansrud som han helt sikkert vil beherske på en god måte.

Ved å fortsette seiersrekken kan det bli mye mer penger på konto for vår utøver. Likevel er det positivt at han har fokus på det sportslige når han skal prestere i bakken.