Om bloggen

Mitt navn er Jannik og jeg elsker musikk. Helt siden barndommen har jeg vært interessert i alt som skjer innenfor musikkverdenen. Dette er noe jeg virkelig brenner for, og ønsker å dele med mange andre mennesker. Derfor kom jeg på tanken om å starte en blogg for å skrive litt om dette.

Siden dette er min egen blogg så ønsker jeg i tillegg å skrive om litt flere ting. Jeg tenker at det er naturlig at jeg forteller om alle mine interesser, og dette planlegger jeg å gjøre her på nettsiden. Forhåpentligvis blir det et variert utvalg av lesestoff som kan passe for de aller fleste.

Musikk
Musikk er en veldig viktig del av mitt liv, og dette vil komme tydelig frem her på bloggen. Jeg brenner spesielt for hard rock og bandet, Absinth. Hard rock var den sjangeren som virkelig fikk meg til å bli interessert i musikk. Absinth ble på mange måter et favorittband svært tidlig i ungdommen. Etterpå har jeg holdt med disse guttene i både tykt og tynt. Derfor gleder jeg meg til å skrive om dem her på bloggen. Det er mange som ikke kjenner til sjangerrock, og jeg vil gjøre mitt beste for å skape engasjement rundt denne typen musikk.

Nyheter
I de senere årene har jeg blitt svært samfunnsengasjert. Dette medfører at jeg forsøker å få med meg nyhetene så ofte som mulig. Dette er en blitt en veldig spesiell interesse, og jeg ser både Dagsrevyen og diverse debattprogrammer. På denne måten får jeg full oversikt over hva som skjer, og hva ulike personer mener om disse hendelsene. Noen ganger vil jeg også poste egne meninger om ulike politiske saker her på nettsiden.

Sport og trening
Det går også mye i sport når jeg ser TV. Jeg liker det meste og følger alt fra fotball til ishockey og rally. Variasjon er nøkkelen og jeg vet å få med meg det meste. I tillegg sørger jeg for å holde meg selv i god form gjennom hele året. Trening er derfor blitt en stor interesse som jeg stadig bruker mer tid på. Jeg vil hjelpe andre å komme i form, og planlegger å skrive en del om disse temaene.

Jeg håper at dere får mye glede av å lese det jeg skriver. Jeg vil forsøke å oppdater bloggen jevnlig slik at det blir mye å lese.