I fjor sommar så renovert jeg litt her hemme som du vet. Då var det baderommet mitt som fikk seg enn oppfrisking då jeg la inn ein ny dusj. Eg er veldi for nøyd med det resultatet 🙂 Men du vet hvordan det går når man begynner med noe der hjem. Selvfølgelig så vil man fortsette… Pust…

Tid for å förberede hagen
I helgen som var så var jeg og Marit og så på noen nye hagemøbler og utemøbler som jeg tenkt på å kjøpe. Eg synes til å ha falt for den type av møbler som alle ønsker, i kunstrotting. Den føles gammel selv om det er moderne nå med rotting – men jeg liker følelsen av å ha det litt ”gammel stil” også. Da kan jeg late som om eg er en gammel adelig grevinne som bor i et stort herskapshus, haha.

Mye å kjøpe for sommeren
Men uansett så har jeg laget en liste over ting som jeg trenger til å kjøpe for sommeren. Er det noe mer som eg har glemt er du velkommen til å sende meg en mejl.

  • En gruppe utemøbler
  • Puter
  • Parasoll
  • Pleder
  • Ein ny grill

Det er min bursdag nå i sommar også, så nå veit du hva du kan kjøpe 😉

Jeg tror jeg kjøper møblerne på Trademax. Det virker vare den enkleste måten for meg siden jeg egentlig ikke har tid til å bestille etn trailer og gå til butikker og holder på å frakte en masse tunge ting. Jeg er en metalhead, men jeg en faen ikke så kult når det kommer til å frakte store ting selv om jeg trener ganske mye.

Absinthe tolker Waving Flag
Jeg har sittet og sett på Youtube her hele morgonen og fant denne video som noen har spilt inn fra Absintehs konsert. Jeg må si at de er bedre når de spiller sin egen musikk. Hva sier du? Jeg liker Waving Flag og syns det er en god sang, men det er best når den spilles orginal. Man bør holde seg til den sjangeren man kan best, og ikke prøve å late som at du kan gjøre alt – syns du ikke?

Nå skal jeg gå og ta ut Karls hund fordi han ville gå opp till eksamen i flere timer.
Puh. Då kommer jeg ut på en liten tur å…:)