HagemøblerDa er det på tide med ett nytt blogginnlegg. Det er en del nytt som har skjedd, både er jeg tilbake treningsmessig, noe jeg er veldig glad for og skal skrive litt om, men jeg har også kjøpt meg nye hagemøbler fra Trademax.

Lysere tider
På tross av at vi fortsatt er i vintermånedene gikk jeg til innkjøp av nytt møblement til å ha ute. Det er deilig å kjenne at for hver dag blir det litt lysere, og det er nesten så man kjenner at man er på riktig spor til sommer og sol. Det var inspirasjonen min til å kjøpe litt nytt. Det er også så enkelt nå i disse dager når man kan finne de perfekte møblene på nett, så bare få de sendt rett hjem til deg på døren. Alt er nå altså klart for en litt varmere periode. Men før den tid skal jeg fortsatt kose meg videre med snø, skigåing og vintersport på TV. Det er akkurat noe av det jeg liker best med Norge, at vi har så klare årstider. Om vinteren er det vinter, og om sommeren så er det sommer.

Treningsiver
Jeg skrev tidligere om frustrasjonen min rundt treningen. Jeg ble utmattet av ingenting og skjønte ikke helt hva som holdt på å skje. Det er imidlertid historie nå og formen er tilbake. Tror nok kanskje at kroppen var litt overtrent, så et par dager med restitusjon og avslapping i sofaen gjorde underverker. Virkelig deilig å være tilbake!