rydsbilglassDet er mye trening på meg for tiden, og nå når det er begynt å bli merkbart varmere ute, forsøker jeg å legge mesteparten av treningen utendørs. Det er noe helt eget å kunne ta på seg en enkel t-skjorte, shorts og joggesko for en liten løpetur. Det er helt klart å foretrekke framfor ullundertøy, vanntette sko og minusgrader.

Med det varmere været har jeg også begynt å rydde ute i hagen, og jeg har store planer om å ekspandere terrassen min. Jeg har derfor måtte rydde vekk en del trær som sto i veien, og jeg hadde nok ikke helt like god kontroll med motorsagen som jeg trodde. For det ene treet endte opp med å falle helt feil vei enn det som i utgangspunktet var planen. Landingen? Det var rett i frontruten på bilen min.

Inn til reparasjon neste uke

Jeg har nok ikke noen andre å skylde på enn meg selv, og jeg burde selvsagt ha flyttet bilen før jeg gikk i gang. Men gjort er gjort, og det er ikke noe å gjøre med det nå. Nytt bilglass må jeg i hvert fall skaffe meg, og jeg lurer på hvordan forsikringsselskapet stiller seg til å dekke kostnadene. Det var jo helt min feil, så den summen må jeg vel ta selv. Jeg har vært i kontakt med Ryds Bilglass for jobben, og jeg skal inn der seinere i uken. De ble anbefalt meg av en venn som har fikset en steinsprut i ruten der tidligere, og hadde bare gode ting å si om de som arbeider der.